Γεύμα του Δημάρχου Ηρακλείου με τους δημοσιογράφους για ανταλλαγή ευχών - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Γεύμα του Δημάρχου Ηρακλείου με τους δημοσιογράφους για ανταλλαγή ευχώνΕυχές για καλές γιορτές κι ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2020 αντάλλαξε με  δημοσιογράφους του Ηρακλείου, στη διάρκεια γεύματος, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Φιλόξενος οικοδεσπότης, με τους συνεργάτες του, υποδέχθηκε ο κ Λαμπρινός στον όμορφο χώρο του Μαρίνα τους εκπροσώπους του Τύπου και είχε την ευκαιρία, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς λόγω εορτών, να μιλήσει μαζί τους και να περάσουν παρέα ένα ευχάριστο μεσημέρι, συνοδεία γευστικών πιάτων και τοπικού οίνου.

Θέματα που αφορούν στο Δήμο Ηρακλείου, σχεδιαζόμενα έργα, ο  πολιτισμός αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην επικαιρότητα κυριάρχησαν στην συζήτηση που έγινε εκτός του αυστηρού πλαισίου του δημοσιογραφικού επαγγέλματος αλλά έχοντας ως οδηγό πάντα την καλή και εποικοδομητική διάθεση.


Εξάλλου στόχος τόσο του δημάρχου όσο και των δημοσιογράφων είναι και παραμένει η εύρυθμη λειτουργία της πόλης όπου οι Ηρακλειώτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους χωρίς να προβληματίζονται για τα μικρά και τα μεγάλα που ένα αστικό κέντρο του μεγέθους και της δυναμικής του Ηρακλείου δημιουργεί.

 Ο κ Λαμπρινός έχει αποδείξει στα χρόνια της θητείας του πως τη δημοσιογραφική ματιά την εκτιμά και δεν την αγνοεί ενώ έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως επιθυμεί να υπάρχει στο έργο του αξιόπιστη και δίκαιη κριτική.  

Σελίδες