Ένα διαφορετικό "σέξι" καφενείο στο Συκολόγο της Βιάννου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Ένα διαφορετικό "σέξι" καφενείο στο Συκολόγο της Βιάννου



Σε κοντινή απόσταση από το γιγαντιαίο και αιωνόβιο πρίνο του Συκολόγου βρίσκεται ένα καφενείο που δεν το λες και συνηθισμένο για ένα επαρχιακό χωριό της Κρήτης.

Ιδιοκτήτης του είναι ο Μιχάλης Στιβακτάκης που, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μια αδυναμία στο ωραίο φύλο και μάλιστα σχεδόν όπως το γέννησε η μάνα του την έχει.

Άνθρωπος με χιούμορ ο κ Μιχάλης έχει γεμίσει τους τοίχους του καφενείου του με αποκόμματα από περιοδικά και αφίσες με ελαφροντυμένες ωραίες παρουσίες, συλλέγοντας μέχρι και πακέτα τσιγάρων με εικόνες ανάλογου περιεχομένου.

Ανάμεσα σε φωτογραφίες λυράρηδων, και σε αυτούς έχει αδυναμία καθότι ο πατέρας του υπήρξε λυράρης, αλλά και σε φωτογραφίες αγαπημένων του προσώπων, υπάρχουν αναρίθμητες αφίσες και αποκόμματα περιοδικών με κορίτσια.

Ο ίδιος είναι ένας βασανισμένος άνθρωπος στη ζωή του, όπως μάθαμε, όμως δε χάνει το χαμόγελο του και το χιούμορ του και φαίνεται πως αυτά τον κρατούν δυνατό και του δίνουν κουράγιο να συνεχίζει.

Όσο για τις κοπέλες με τα εσώρουχα και τα μαγιό μην ψάχνετε εξήγηση, είναι η παρέα του, κι εφόσον είχε τη δυνατότητα να επιλέξει διάλεξε την πιο όμορφη και καλλίγραμμη παρέα να του κρατά συντροφιά στο καφενεδάκι του








Σελίδες