Εγκαινιάζεται η έκθεση των σχολών ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής της Μητρόπολης Πέτρας και Χερονήσου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Εγκαινιάζεται η έκθεση των σχολών ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής της Μητρόπολης Πέτρας και ΧερονήσουΜια όμορφη έκθεση με έργα ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής ανοίγει τις πύλες της στους χώρους της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για έργα που φιλοτέχνησαν, υπό την καθοδήγηση των άξιων δασκάλων τους, πατήρ Θεμιστοκλή Ματθαιάκη και Νίκου Μάνεση,  οι μαθητές των σχολών ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής που λειτουργούν από την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερονήσου.

Οι προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς, παλιών και νέων μαθητών των δύο σχολών, παρουσιάζονται στο κοινό και ξαφνιάζουν με την λεπτή δουλειά τους και την έμπνευση που χαρακτηρίζει κάθε έργο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα ενώ θα είναι επισκέψιμη για το κοινό ως τις 10 Αυγούστου, από τις 6 το απόγευμα ως τις 9.30 το βράδυ.

Μαθητές ξυλογλυπτικής εν δράσει
Σελίδες