Έγινε ψεκασμός στο φρεάτιο της οδού Αρκονήσου που είχε καλυφθεί από χαλιά λόγω κουνουπιών - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Έγινε ψεκασμός στο φρεάτιο της οδού Αρκονήσου που είχε καλυφθεί από χαλιά λόγω κουνουπιώνΟ πρώτος ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών έγινε σήμερα το πρωί στο φρεάτιο της οδού Αρκονήσου το οποίο, όπως αναδείξαμε χθες, είχαν σκεπάσει με χαλιά οι περίοικοι καθώς είχε μετατραπεί σε φωλιά των ενοχλητικών αυτών εντόμων.

Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της καταπολέμησης των κουνουπιών στο Ηράκλειο ενημερώθηκε για το πρόβλημα και έσπευσε στο σημείο όπου ψέκασε όχι μόνο στο σκεπασμένο φρεάτιο αλλά  όλα τα φρεάτια του ίδιου δρόμου.

Μάλιστα όπως μας είπε, πράγματι μέσα στο καλυμμένο με χαλιά φρεάτιο υπήρχαν αρκετές προνύμφες κουνουπιών που τώρα με το φάρμακο που έριξε θα θανατωθούν.

Παράλληλα ανέφερε πως θα επαναλάβει τον ψεκασμό σε 20 ημέρες για να εξαφανισθεί εντελώς αυτή η εστία γέννησης κουνουπιών που τόσο ταλαιπώρησε αυτή τη γειτονιά της Νέας Αλικαρνασσού

Σελίδες