JAZZ από τη γη στη σελήνη, στον αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου με την Πανσέληνο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

JAZZ από τη γη στη σελήνη, στον αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου με την Πανσέληνο



JAZZ από τη γη στη σελήνη,  ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης που οργανώνεται την Κυριακή, 26 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στον Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου.

Πρόκειται για την  8η συνεχόμενη χρονιά που ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενεί εκδήλωση στο πλαίσιο του ανοίγματος των αρχαιολογικών χώρων σε όλη την Ελλάδα, υπό το φως της Πανσελήνου.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει  jazz, soul, funk από τους  Matic & Αλεξάνδρα Σιέτη, Oleg Chaly, Ανδρέα  Θερμό, Χάρη Καπετανάκη, ΓιώργοςΣμυρνή, Νίκο Βαργιαμίδη.

Την οργανωτική ευθύνη έχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου και οι You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης, Δήμος Μαλεβιζίου, Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου

Όπως κάθε χρόνο η συναυλία είναι αφιερωμένη στον (καταγόμενο από την Τύλισο) τζαζ ντράμερ Κώστα Κουβίδη και σε όλα τα θύματα των τροχαίων συγκρούσεων.

Όπως αναφέρουν οι οργανωτές, αυτή τη φορά προσκαλούν το κοινό  σ' ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι, για να δηλώσουμε τη θέληση μας να σταματήσουμε το μακελειό στους δρόμους. Όσοι το θέλησαν στ αλήθεια μπόρεσαν και το σταμάτησαν.

Σελίδες