Θεματική εκδρομή της ομάδας Εθελοντών Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου στην Αργυρούπολη - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Θεματική εκδρομή της ομάδας Εθελοντών Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου στην Αργυρούπολη



Η όμορφη Αργυρούπολη (δείτε εδώ) στο Ρέθυμνο είναι ο προορισμός της επόμενης θεματικής εκδρομής που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Εθελοντισμού και του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού.

 Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Απριλίου και περιλαμβάνει επίσκεψη- ξενάγηση στον οικισμό, με την πλούσια ιστορία, και ξενάγηση σε δύο καινοτόμες οικογενειακές επιχειρήσεις. Θα ακολουθήσει γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Η εκδρομή θα γίνει με λεωφορείο των 50 θέσεων. Η συνάντηση έχει οριστεί στις 08:30 το πρωί της Κυριακής μπροστά στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ για την ξενάγηση υπεύθυνη θα είναι η ξεναγός  Φωτεινή Μάνδανα. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 περίπου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον  Χάρη Κακουλάκη 6932400733 από 11:00-15:00 και 18:00-21:00  μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 29/3

Σελίδες