Σάρωσε τα βραβεία το BestPrice της Κρητικής εταιρείας Phaistos Networks στα E-volutions Awards 2018 - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Σάρωσε τα βραβεία το BestPrice της Κρητικής εταιρείας Phaistos Networks στα E-volutions Awards 2018






Σάρωσε τα βραβεία το BestPrice.gr στα E-volution Awards 2018 που διοργανώθηκαν από το Marketing Week και την Boussias Communications σε μία θεαματική τελετή στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.  

 Συνολικά κατέκτησε 4 βραβεία εκ των οποίων 3 Gold στις κατηγορίες Best in B2B, E-commerce Platforms και Design – Aesthetics για τις βέλτιστες πρακτικές στις τεχνολογικές εφαρμογές και υπηρεσίες που προσφέρει στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, καθώς και τον πρωτότυπο σχεδιασμό του. 

Παράλληλα, κατέκτησε ένα Silver, στην κατηγορία Τεχνολογική Καινοτομία για την πρωτοποριακή τεχνολογία των υπηρεσιών του. 



Τα Evolution Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του ELTRUN, του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, με σκοπό την επιβράβευση των βέλτιστων και καινοτόμων πρακτικών στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.



Το BestPrice.gr είναι ο πιο γρήγορος, έξυπνος και ασφαλής τρόπος online αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα που ενώνει brands, ηλεκτρονικά καταστήματα και καταναλωτές.

 Λειτουργεί από το 2011 και ανανεώθηκε πλήρως το 2016. To BestPrice αποτελεί προϊόν της Κρητικής εταιρείας Phaistos Networks Α.Ε. ,που ιδρύθηκε στις Μοίρες και έχει να παρουσιάσει σημαντικές τεχνολογικές εφαρμογές και επιτυχίες στο ενεργητικό της.


Σελίδες