Μετά από 4 μήνες πτώσης το Ηράκλειο είδε και πάλι τις κρατήσεις του να αυξάνονται - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Μετά από 4 μήνες πτώσης το Ηράκλειο είδε και πάλι τις κρατήσεις του να αυξάνονταιΜετά από ένα τετράμηνο κατά το οποίο οι κρατήσεις διακοπών για το Ηράκλειο, από το εξωτερικό, παρουσίασαν αρνητική πορεία ο Μάιος ήλθε να δώσει μια μικρή ανάσα αισιοδοξίας στους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής εταιρείας TravelTainment, η οποία καταγράφει τα δεδομένα του ενδιαφέροντος  που εκδηλώνεται ως προς τις διακοπές σε τουριστικούς προορισμούς ,οι κρατήσεις πακέτων για το Ηράκλειο το Μάιο  ήταν αυξημένες κατά 6%.

Σε ακόμα καλύτερη θέση τον προηγούμενο μήνα στη χώρα μας βρέθηκε η Κως, με αύξηση 15%,ενώ αρνητική πορεία κατέγραψαν τα Κανάρια Νησιά, όπου η μείωση κινήθηκε από 7%-12%.

Άσχημα δεν τα πήγε  η Αττάλεια της Τουρκίας, όπου υπήρξε αύξηση 17% στις κρατήσεις του Μαΐου. Όπως ήταν, τέλος, αναμενόμενο η  Τυνησία κατέγραψε και πάλι υποχώρηση 22% στις κρατήσεις της απο Γερμανούς τουρίστες 


Σελίδες