Η παραλία Ποταμός κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

Η παραλία Ποταμός κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων

 


Ανατολικά της κεντρικής παραλίας των Μαλίων και πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής βρίσκεται η παραλία Ποταμός.


Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει όποιος την επισκεφθεί από πού πήρε το όνομα της καθώς στην θάλασσα της εκβάλει το μικρό ποτάμι που δημιουργεί τον υδροβιότοπο των Μαλίων.


Η παραλία Ποταμός είναι αμμώδης και απλώνεται σε μήκος περίπου 700 μέτρων. Ανά διαστήματα βράχια διακόπτουν την αμμουδιά χωρίς όμως να περιορίζουν το διαθέσιμο χώρο για τους λουόμενους.


Η εν λόγω παραλία είναι οργανωμένη το καλοκαίρι και συνήθως την προτιμούν ντόπιοι που αποφεύγουν την πολυκοσμία και τη φασαρία της μεγάλης παραλίας των Μαλίων.


Εξαιτίας του ποταμού που καταλήγει σε αυτήν είναι συχνοί οι «ιπτάμενοι» επισκέπτες που λιάζονται και αναζητούν τροφή στο νερό.


Σελίδες