Η παραλία Λιβάδι στο Μπαλί Ρεθύμνου-Ο μεγαλύτερος και πιο οργανωμένος κόλπος του - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Η παραλία Λιβάδι στο Μπαλί Ρεθύμνου-Ο μεγαλύτερος και πιο οργανωμένος κόλπος του Το Λιβάδι είναι η πρώτη και μεγαλύτερη σε μήκος παραλία που συναντά ο επισκέπτης στο όμορφο Μπαλί του Ρεθύμνου.


Πρόκειται για μια καθαρή αμμώδη και μεγάλη σε έκταση παραλία, η οποία είναι οργανωμένη πλήρως.

Εκεί μπορεί κανείς να βρει πλήθος επιχειρήσεων όπου μπορεί να φάει, να πιεί τον καφέ του, να αγοράσει δωράκια και είδη μπάνιου, να διαμείνει περνώντας χαλαρά τις διακοπές του, χωρίς όμως να του λείψουν και οι ανέσεις.

Ξαπλώστρες και ομπρέλες υπάρχουν μπόλικες στην παραλία αλλά και ελεύθερος χώρος για εκείνους που διαθέτουν το δικό τους εξοπλισμό.

Είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία στο Μπαλί μια και οι πιο μοναχικοί λουόμενοι επιλέγουν τους άλλους τρείς κολπίσκους που αγκαλιάζουν το παραθαλάσσιο θέρετρο του Ρεθύμνου.

Να πούμε πως η συγκεκριμένη παραλία αναπτύχθηκε τουριστικά τις τελευταίες δεκαετίες καθώς όλη η οικονομική δραστηριότητα και το χωριό βρίσκονταν στον κόλπο του λιμανιού (δείτε εδώ) και στο παρακείμενο Καραβοστάσι, (δείτε εδώ) όπου και χτυπούσε η καρδιά του οικισμού.


Σελίδες