Επέστρεψε στην Καππαδοκία ο Άγιος Βασίλης αποχαιρετώντας τις Αρχάνες - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Επέστρεψε στην Καππαδοκία ο Άγιος Βασίλης αποχαιρετώντας τις Αρχάνες


Με όμορφες αναμνήσεις επέστρεψε στην Καππαδοκία ο Άγιος Βασίλης που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στις Αρχάνες και φιλοξενήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο του γραφικού οικισμού του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Μάλιστα πριν αναχωρήσει σε παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν ώστε το φετινό του ταξίδι να είναι γεμάτο χαρά, χαμόγελα και αγάπη.

Σε μήνυμα του ευχαρίστησε συγκεκριμένα την Χρυσούλα Γιαννιδάκη, που μερίμνησε ώστε να μην του λείψει το παραμικρό επί δύο εβδομάδες συνοδεύοντας τον και στους νυχτερινούς περιπάτους του στα στενά των Αρχανών. 

Επίσης έστειλε θερμές ευχαριστίες στους κατοίκους της περιοχής που με κάθε τρόπο του έδειξαν την αγάπη τους και το σεβασμό τους.

Δεν ξέχασε τέλος να ευχηθεί για τη νέα χρονιά, που μόλις ανέτειλε υγεία, αγάπη, τεράστια υπομονή και ταπεινότητα!

Ανανέωσε το ραντεβού του στις Αρχάνες για την επόμενη χρονιά εκτός κι αν κάποιοι θελήσουν, στο ενδιάμεσο, να τον επισκεφθούν στην Καππαδοκία, όπου το σπίτι του θα είναι ανοικτό για να ανταποδώσει τη θερμή φιλοξενία.










Σελίδες