Παζάρι Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου Βιάννου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Παζάρι Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου Βιάννου


Ξεκινά στο Αρκαλοχώρι το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Μάλιστα αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι αποτελεί καρπό έμπρακτης αγάπης που στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό των συνανθρώπων μας, οι οποίοι προσέφεραν και εμπνεύστηκαν μικρά και μεγάλα δημιουργήματα αγάπης.

Το παζάρι θα συνεχιστεί ως στις 31 Δεκεμβρίου στην οδο Εθνικής Αντιστάσεως έναντι του καταστήματος του ΙΚΑ στο Αρκαλοχώρι.

Τα έσοδα του θα διατεθούν για τις ανάγκες της Παγκοινιάς Παιδικού Γεύματος.

 Η «Παγκοινιά  παιδικού γεύματος» είναι δράση καθημερινής χορήγησης δωρεάν γευμάτων σε 75 παιδιά μαθητές Δημοτικών σχολείων της περιφέρειας της Μητρόπολης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά και άλλα προβλήματα.

Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου με αυτή την δράση επιχειρεί να απαλύνει κατά το δυνατόν την δύσκολη καθημερινότητα ορισμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Η δράση αυτή υποστηρίζεται οικονομικά από την Ι. Μητρόπολη και ενισχύεται με μεγάλη προθυμία από πολλούς πιστούς και φιλάνθρωπους συμπολίτες μας καθώς και επιχειρήσεις που έχουν έδρα την ευρύτερη περιοχή.

Σελίδες