Η παραλία Παχιά Άμμος στη γαλήνια και όμορφη Παλαιόχωρα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Η παραλία Παχιά Άμμος στη γαλήνια και όμορφη Παλαιόχωρα


Με μια ακτογραμμή συνολικού μήκους περίπου 18 χιλιομέτρων η περιοχή της Παλαιόχωρας, νοτιοδυτικά των Χανίων, προσφέρει αρκετές εναλλακτικές για βουτιές και χαλάρωση. 

Παραλίες με άμμο, με βότσαλο, μεγάλες και μικρές, απλώνονται σε όλο το μήκος της για να επιλέξει ο επισκέπτης του όμορφου, γαλήνιου και ζεστού αυτού τόπου.

Η βασική ωστόσο παραλία της Παλαιόχωρας είναι η Παχιά Άμμος, καθώς βρίσκεται, δυτικά, εντός του οικισμού και σε σημείο με εύκολη πρόσβαση σε καφέ,ταβέρνες κι άλλα καταστήματα.

Η Παχιά Άμμος έχει μήκος σχεδόν ενός χιλιομέτρου και είναι αμμώδης και αβαθής, τουλάχιστον σε ένα ικανοποιητικό βαθμό για να μπορούν με ασφάλεια να κάνουν το μπάνιο τους και να παίξουν σε αυτήν μικρά παιδιά.

Η έκταση της επίσης δίνει τη δυνατότητα επιλογής σε όποιον θέλει να καθίσει, επί πληρωμεί, σε ξαπλώστρες με ομπρέλες ή να φέρει το δικό του εξοπλισμό και να τον τοποθετήσει με άνεση δεξιά και αριστερά της ακτής.

Η παραλία αυτή είναι βραβευμένη και με γαλάζια σημαία, οπότε υπάρχει έλεγχος για την καθαρότητα των υδάτων της αλλά και ασφάλεια για τους κολυμβητές της.

 Η δεύτερη παραλία που προσφέρεται για μπάνιο  εντός της Παλαιόχωρας είναι τα Χαλίκια, όπου, όπως μαρτυρά και το όνομα τους, έχουμε βότσαλο αντί για άμμο.

Σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από τον οικισμό μπορείτε εξάλλου να βρείτε τις παραλίες Κερατίδες, Άνυδροι, Γιαλυσκάρι, Βόλακας, Πλακάκι, Καραβόπετρα και Γραμμένο 
1 σχόλιο:

 1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΥΡΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΛΕΖΟΣ JOSE LUIS (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)
  Το όνομά μου είναι η Μαρία, είμαι από την Ελλάδα, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι που πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλη μου η ελπίδα χάθηκε, πήρα μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από έναν φίλο, είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com), ποτέ δεν πίστευα αλλά προσπάθησα και προς μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν θα μπορούσα πιστεύω,
  είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com) δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως έκανε η δική μου. Καλά επικοινωνήστε (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com) σήμερα και πάρτε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την τράπεζα της πόλης για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
  Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με την τράπεζα της πόλης για το δάνειο σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε το email τους (joseluisloans@aol.com) (joseluisloans@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες