Φέσι σε τουριστικούς επιχειρηματίες της Κρήτης από το κλείσιμο τουριστικού πρακτορείου στην πόλη μας - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Φέσι σε τουριστικούς επιχειρηματίες της Κρήτης από το κλείσιμο τουριστικού πρακτορείου στην πόλη μας



Πλήγμα σε μια δύσκολη φάση για τον κρητικό τουρισμό το κλείσιμο γνωστού τουριστικού πρακτορείου Κυπριακών συμφερόντων του οποίου όμως το κεντρικό κατάστημα λειτουργούσε στο Ηράκλειο, στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης.

Η παύση λειτουργίας του αφήνει «φέσι» που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ προς ξενοδοχεία κι άλλους τουριστικούς επιχειρηματίες, με τις πληροφορίες ωστόσο να λένε πως μεγάλο μέρος από το ποσό αυτό θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί από την εκποίηση σπιτιού και άλλων ακινήτων ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο, πράγμα ωστόσο που δεν αναμένεται να γίνει άμεσα.

Η ιστοσελίδα του πρακτορείου είναι εκτός λειτουργίας ενώ πληροφορίες που δημοσίευσε το money-tourism λένε πως ήδη έχει ξεκινήσει δουλειά, εκκαθαριστής της εταιρίας, ο οποίος εντέλλεται να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ώστε να εισπραχθούν τυχόν οφειλόμενα ποσά προς αυτήν για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της , συμπληρωματικά με τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από εκποιήσεις περιουσιακών στοιχείων της ίδιας και των ιδιοκτητών της.

Το προσωπικό του γραφείου της απολύθηκε και πληρώθηκε τα δεδουλευμένα του ενώ τα γαλλικά γραφεία με τα οποία συνεργαζόταν μετακινήθηκαν σε άλλα πρακτορεία . Το δε ζευγάρι των Κύπριων ιδιοκτητών του μετακόμισε στην Κύπρο.

 

Σελίδες