Η Ωραία Κοιμωμένη σε μια μοναδική χοροθεατρική παράσταση στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Η Ωραία Κοιμωμένη σε μια μοναδική χοροθεατρική παράσταση στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο


Το παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης ζωντανεύουν με ένα μοναδικό τρόπο αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική σκηνή του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου, στην πλατεία Ελευθερίας, τα μέλη του Σωματείου «Φίλοι της Χοροκίνησης».

Πρόκειται για μια χοροθεατρική παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους αφού περιέχει τα πάντα, από μπαλέτο, ενόργανη, σύγχρονο χορό και χιπ χοπ μέχρι αφήγηση.

Σχεδόν πενήντα άτομα, κάθε ηλικίας, πάνω στη σκηνή του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου θα παρουσιάσουν ένα θέαμα μοναδικό με κοστούμια παραμυθένια που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσοι το παρακολουθήσουν.

Εξάλλου η γιορτινή περίοδος που διανύουμε επιβάλλει στους μεγάλους να γίνουν παιδιά και στα παιδιά να ζήσουν στο έπακρο την παιδικότητα τους, μέσα από μικρά και μεγάλα ταξίδια σε ιστορίες που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, όπως αυτή της Ωραίας Κοιμωμένης που παρουσιάζεται αύριο





Σελίδες