Το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου έβαλε τα γιορτινά του και μας περιμένει... - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου έβαλε τα γιορτινά του και μας περιμένει...


Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μουσικές  γεμίζει αυτή την περίοδο το αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου.

Όλες αυτές τις ημέρες, από τις 14 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 27 του μηνός οργανώνονται στο Μουσείο αρκετές εκδηλώσεις που δίνουν το γιορτινό τόνο και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας.



Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι στο Μουσείο θα βρεθούν οι μαθητές του 21ου δημοτικού σχολείου για να τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι, θα δοθεί συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου στην Αίθουσα Γλυπτών και στον Προθάλαμο του Μουσείου, γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν δύο θεματικές ξεναγήσεις για ενήλικες με θέμα «Θεοί από την Ανατολή», μέσα από εκθέματα προϊστορικών και κλασικών χρόνων του Μουσείου.

Μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου στις 10.30 θα πουν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στον Προθάλαμο του μουσείου τα μέλη της Χορωδίας του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. της Α.Π.Η.Φ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φορτέτσας, με τη συνοδεία ακορντεόν 

Σελίδες