Άγνωστοι κατέβασαν την ελληνική σημαία στις Δαφνές-Αγανάκτηση και μήνυση για την ενέργεια τους - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Άγνωστοι κατέβασαν την ελληνική σημαία στις Δαφνές-Αγανάκτηση και μήνυση για την ενέργεια τους


Σε μια προκλητική ενέργεια, που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, προχώρησαν δύο αγνώστου εθνικότητας και ταυτότητας άνδρες στις Δαφνές.

 Κατέβασαν από τον ιστό της στην είσοδο του χωριού, από την πλευρά της Σταυρακιανής καμάρας ,στο Αμυγδαλακι, και πήραν μαζί τους την ελληνική σημαία. Ανενόχλητοι στη συνέχεια έτρεξαν και επιβιβάστηκαν σε μίνι βαν, με ρεθεμνιώτικο αριθμό κυκλοφορίας, και εξαφανίστηκαν.

 Η πράξη τους ωστόσο αυτή καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο και έγινε καταγγελία στην αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Αλβανούς ωστόσο επίσημα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί η ταυτότητα τους καθώς το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν ενοικιαζόμενο και βρέθηκε στο αεροδρόμιο. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και εξακριβωθεί η ταυτότητα των δραστών επιθυμώντας σε κάθε περίπτωση την παραδειγματική τους τιμωρία.



Σελίδες