Οι Μυθοκρουσμένοι παρουσιάζουν το βιβλίο τους την Παρασκευή στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Οι Μυθοκρουσμένοι παρουσιάζουν το βιβλίο τους την Παρασκευή στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου


Υπό τη μορφή ταξιδιωτικού οδηγού-βιβλίου εκδόθηκαν από τους Μυθοκρουσμένους, την Περιβαλλοντική Ομάδα του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου δηλαδή, οι εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδρομές που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα εντός και εκτός Κρήτης.

Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Εσπερινού Μυθοκρουσίες, πεζοστράτια στον τόπο και στο χρόνο, ... όφου όφου",  θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου  και ώρα 19:15 στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου (έναντι παλιού ΚΤΕΛ).

Στο βιβλίο-οδηγό αποτυπώνονται, με φωτογραφίες και περιγραφές,  δέκα τέσσερις επισκέψεις των Μυθοκρουσμένων σε "μυθικά" μέρη, δώδεκα στην Κρήτη και δύο εκτός Κρήτης.

 Το συμπερπάτημα με ειδικούς και φίλους οδήγησε σε βιωματική μάθηση, σε εικόνες, σε εκπλήξεις, σε απορίες, σε αναστοχασμό, σε υπερβάσεις αλλά και σε ...συμμετοχή σε αρχέγονα δρώμενα. Ένα ταξίδι που συνεχίζεται… 

 Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αρχαιολόγος  Δρ. Γαβριλάκη Ειρήνη και ο γεωλόγος, ερευνητής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης  Δρ. Χαράλαμπος Φασουλάς.

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ο μαθηματικός και μουσικός Χάρης Φασουλάς και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλάκη.

Η βραδιά θα κλείσει με κρητικά εδέσματα και κρασιά του οινοποιείου Διαμαντάκη.

Σελίδες