Κρητικός προπονητής πίσω από τη μεγάλη Κυπριακή επιτυχία στην Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Κρητικός προπονητής πίσω από τη μεγάλη Κυπριακή επιτυχία στην Ολυμπιάδα Νέων στην Αργεντινή



Σφραγίδα Κρήτης έχει η μεγάλη διάκριση της νεαρής κύπριας  Ειρήνη Τάνου στον τελικό του breaking (breaking dance ) στους Ολυμπιακούς  Αγώνες Νέων που διεξάγονται στην Αργεντινή.

Προπονητής της είναι ο Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης από τη Χερσόνησο που εδώ και 14 χρόνια ζει και εργάζεται ως δάσκαλος χορού στην Κύπρο.

Ο 35χρονος Ηρακλειώτης έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του όμως τώρα χαίρεται μια ακόμα μεγαλύτερη με τη νεαρή Κύπρια χορεύτρια που προπονεί. Η Ειρήνη εντυπωσίασε με τις φιγούρες της εξασφαλίζοντας μια θέση στις 8 καλύτερες του κόσμου βάζοντας την Κύπρο στην 6η θέση της κατάταξης στην κατηγορία 1 προς 1.


Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή παρουσία σε τελικό στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο Μπουένος Άιρες . Κατά την πρώτη μέρα των αγώνων, η Ειρήνη Τάνου στο νέο άθλημα που εισήχθη στο καλεντάρι Ολυμπιάδας, το breaking dance, μάγεψε το κοινό, εξασφαλίζοντας την 6η καλύτερη βαθμολογία από τις 12 συναθλήτριες της

«Είμαι πολύ χαρούμενη με την πρόκριση μου. Ευχαριστήθηκα τα προγράμματα μου» μας δήλωσε αμέσως η Ειρήνη Τάνου .


Από την πλευρά του ο Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης επεσήμανε: «Ήρθαμε στο Μπουένος Άιρες έχοντας στόχο μια θέση στις οχτώ καλύτερες αθλήτριες και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για την Ειρήνη, δουλεύει σκληρά και άξιζε αυτή την επιτυχία»

(Πληροφορίες αντλήθηκαν από το themasports)

Σελίδες