Χαμηλές τιμές για πακέτα διακοπών last minute σε Κρήτη και Ρόδο για Γερμανούς τουρίστες - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Χαμηλές τιμές για πακέτα διακοπών last minute σε Κρήτη και Ρόδο για Γερμανούς τουρίστες


Ρόδος και Κρήτη προσφέρουν πακέτα διαμονής last minute στους Γερμανούς, με εξαιρετικό value αυτό το καλοκαίρι, συμβάλλοντας σε εξοικονόμηση μεγάλων ποσών στον προϋπολογισμό των διακοπών, όπως προκύπτει από έρευνα της πλατφόρμας CHECK24.

Η Κρήτη προσφέρει το τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό εξοικονόμησης στις last minute κρατήσεις, με διαφορά που φθάνει στο 50% (1.680 ευρώ η ανώτερη τιμή και 840 ευρώ η χαμηλότερη). 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι στην περίπτωση της Ρόδου προσφέρεται η μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους, σε απόλυτο αριθμό κόστους, ανάμεσα στα πακέτα διακοπών σε 60 ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου.

Η διαμονή ενός ζευγαριού στο φθηνότερη επιλογή (πεντάστερο) καταλύματος κοστίζει 1.608 ευρώ, έναντι 3.558 ευρώ της ακριβότερης επιλογής (διαφορά 1.950 ευρώ), με εξοικονόμηση 55%.


Πρόκειται για προσφορές τελευταίας στιγμής οι οποίες απευθύνονται σε Γερμανούς ταξιδιώτες με ενδιαφέρον για διακοπές σε ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενηλίκους, όπου δίνεται έμφαση στην ευεξία, τις εκδρομές και τα μπαρ.

Ο προορισμός με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία εξοικονόμηση στο κόστος ξενοδοχείου είναι η Φουερτεβεντούρα (εξοικονόμηση 57%).

Η έρευνα διεξήχθη για ταξίδια 7 ημερών την περίοδο από 15 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2018, για διαμονή 2 ενηλίκων με αναχώρηση από τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών.

ΠΗΓΗ: Tornosnews

Σελίδες