Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στο Οροπέδιο του Εβδόμου πόλος έλξης για εκατοντάδες κόσμου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς στο Οροπέδιο του Εβδόμου πόλος έλξης για εκατοντάδες κόσμου


 

Οι μεγάλοι χάρηκαν τη φύση, το αντικριστό και την παρέα και οι μικροί τη βόλτα με την άμαξα, τα άλογα, το παιγνίδι στο πράσινο και την τοξοβολία. 

Κανείς πάντως δεν έφυγε παραπονεμένος από την πρωτομαγιάτικη εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου στο όμορφο οροπέδιο του Εβδόμου.


Υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος "Πύρηχος" εκατοντάδες κόσμου διασκέδασαν στον Έβδομο, κάτω από τα τεράστια δέντρα αλλά και στο μεγάλο πλάτωμα που δημιουργείται στο σημείο, όπου και στήθηκαν οι σούβλες με το αντικριστό καθώς και οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.


Μεγάλες παρέες από διάφορες περιοχές, όχι μόνο του Νομού Ηρακλείου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου των Γωνιών για μια γιορτή που τα είχε όλα: ιππασία (ακόμα και σε πόνυ), τοξοβολία, παραδοσιακή τυροκόμηση, μουσική και φυσικά ένα υπέροχο περιβάλλον, μια και η Πρωτομαγιά είναι συνυφασμένη όχι μόνο με τους εργατικούς αγώνες αλλά και με τη φύση.



Σελίδες