Παγκρήτιος Διαγωνισμός Μαντινάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορφών-Ξομπλιάστε με 15σύλλαβο και κερδίστε - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Παγκρήτιος Διαγωνισμός Μαντινάδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορφών-Ξομπλιάστε με 15σύλλαβο και κερδίστε



Όσοι το έχετε με τις μαντινάδες μπορείτε να δοκιμάσετε το ταλέντο σας στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Μαλεβιζίου. 

Η μαντινάδα που θα δημιουργήσετε θα πρέπει να περιέχει τη λέξη Ξόμπλι ή Ξόμπλια για να είναι έγκυρη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία αδημοσίευτη μαντινάδα, γραμμένη στην κρητική ντοπιολαλιά, δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, με αυτοτελές νόημα. 

Η αποστολή των μαντινάδων μπορεί να γίνει με 2 τρόπους,είτε με e-mail (μόνο μία μαντινάδα), στο: politistikoskorfes@gmail.com, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο). Για επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γιώργο Κουτάντο στο τηλέφωνο 6946 672254.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε τη μαντινάδα σας ταχυδρομικώς σε ένα αντίγραφο, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα στη Διεύθυνση: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Δήμου Μαλεβιζίου Τ.Κ. 71500-Ταχυδρομική Θυρίδα: 406 για τον Διαγωνισμό Μαντινάδας. Κι εδώ η επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας μπορεί να γίνει τηλεφωνώντας στον Κωστή Φαραζάκη και στο νούμερο 6946 673422.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων ταχυδρομικώς είναι η Δευτέρα 30 Απριλίου και με e-mail έως τις 11.59 το βράδυ, της ίδιας ημέρας.

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην κριτική επιτροπή για το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από  διακεκριμένους στιχουργούς, που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν, τη βραδιά της απονομής των βραβείων. Στις τρεις μαντινάδες, που θα συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία, θα δοθούν βραβεία, έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.

Η "Γιορτή Μαντινάδας" και η απονομή των βραβείων θα γίνει την παραμονή της Αγίας Τριάδας, στις 26 Μαΐου  στις Κορφές.

 Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορφών.    

Σελίδες