Το φαράγγι της Σαμαριάς από ψηλά σε ένα μοναδικό εναέριο βίντεο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Το φαράγγι της Σαμαριάς από ψηλά σε ένα μοναδικό εναέριο βίντεο
Κυκλοφορούν χιλιάδες φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και πάρα πολλά βίντεο που μας δείχνουν την απόλυτη και άγρια ομορφιά του.

Δεν είναι τυχαίο, το οτι το επισκέπτονται τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου ενώ είναι από τα μέρη που συγκεντρώνει και πολλούς Έλληνες επισκέπτες.

Ο λόγος για το φαράγγι της Σαμαριάς, στα Χανιά, ένα προστατευόμενο δρυμό με τον οποίο η φύση φιλοδώρησε τόσο απλόχερα τα δυτικά της Κρήτης.

Κι αν μέχρι τώρα έχουμε απολαύσει το φαράγγι είτε από κοντά είτε φωτογραφικά και με βίντεο ο Γιώργος Χαλκιαδάκης, από τη Χερσόνησο, μας το γνωρίζει εκ νέου, παρουσιάζοντας το από ψηλά.

Στο εναέριο βίντεο, που τράβηξε, αποτυπώνει όσα βλέπει ο περιπατητής μέσα στο φαράγγι αλλά και όσα δεν μπορεί να θαυμάσει στις παρυφές και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Ως μέλος πληρώματος πυροσβεστικού ελικοπτέρου εξάλλου ο Γιώργος Χαλκιαδάκης ξέρει να εκτιμά την ομορφιά από ψηλά και ευτυχώς για εμάς δεν την κρατά μόνο για τον εαυτό του αλλά τη μοιράζεται.

Απολαύστε λοιπόν το πιο φημισμένο Κρητικό φαράγγι από ψηλάΣελίδες