Βροχή τα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ελούντα.Δρομολογούνται άλλα δύο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Βροχή τα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ελούντα.Δρομολογούνται άλλα δύο




Δεν ξέρουμε πόσα ακόμα ξενοδοχεία χωράει η Ελούντα πάντως ένα νέο πεντάστερο ετοιμάζεται να κατασκευάσει στην περιοχή ο εφοπλιστής Σπύρος Ράνης.

Η κατασκευή του ξενοδοχείου προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2018, σε ιδιόκτητη παραλιακή έκταση περίπου 170 στρεμμάτων, στη θέση Τσιφλίκι της Ελούντας και θα είναι δυναμικότητας περίπου 800 κλινών. Το κόστος της επένδυσης αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. 

Η νέα μονάδα υπολογίζεται να ανοίξει το 2020. Στα σχέδια για τους χώρους της λέγεται πως είναι και η ύπαρξη ενός αστεροσκοπείου. 

Την διαχείριση του ξενοδοχείου, κατά τις πληροφορίες, θα αναλάβει ο όμιλος AVRA Hotels Collection, ο οποίος με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, έχει τη διαχείριση του Αstir Odysseus Resort and Spa, καθώς και των ξενοδοχείων Mirabello Beach  & Village, Hermes και Coral.

Ο Σπύρος Ράνης

Για την ιστορία να πούμε πως ο Σπύρος Ράνης, θεωρείται ένας αντικομφορμιστής εφοπλιστής, είναι ένας άνθρωπος βαθιά μορφωμένος, που έχει πατήσει τις κορυφές όλων των ελληνικών βουνών, ως δεινός ορειβάτης, ενώ έχει φουντάρει σε όλους τους κόλπους του Αιγαίου και του Ιονίου με το ξύλινο τρεχαντήρι του.

Ως εφοπλιστής πιστεύει στον Έλληνα ναυτικό, ζει στον Πειραιά και πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο με τα πόδια ενώ εργάζεται από το πρωί ως το βράδυ. Θεωρεί πως η χώρα μας είναι άτυχη, καθώς κακοπέφτει συνεχώς, όμως πιστεύει πως η γη της εκπέμπει ενέργεια, η οποία τη διατηρεί εν ζωή.

Να σημειώσουμε τέλος πως πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ελούντα,δυναμικότητας 176 κλινών, δρομολογεί και η Ενεργειακή Τεχνική Αναπτυξιακή Α.Ε.. 

(Με πληροφορίες από το tornosnews)

Σελίδες