"Υπόθεση Αστραπή" το φετινό 16ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

"Υπόθεση Αστραπή" το φετινό 16ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο



Η στιγμή που περιμένουν εκατοντάδες Ηρακλειώτες πλησιάζει...Την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το 16ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο με θέμα «Υπόθεση Αστραπή».

 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό περίπτερο που λειτουργεί στην Πλατεία Νικηφόρου Φωκά, στον σταυρό της πόλης, καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα ως τις 8.30 το βράδυ.

Σημείο συνάντησης για το κυνήγι είναι η Λότζια στις 10:30 το πρωί της Κυριακής.

Οι οργανωτές του φετινού Κυνηγιού, η ομάδας "Εμείς κι Εμείς", περιγράφει ως εξής την υπόθεση που θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα εξελιχθεί το παιγνίδι: Η Ευγενία μεγαλώνει με αναδόχους γονείς στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Αποφασίζει να βρει τους φυσικούς γονείς της και ταξιδεύει στο Ηράκλειο.Η έρευνα της ξεκινά από το ορφανοτροφείο που την εγκατέλειψαν, αλλά μιλώντας με την διευθύντρια πέφτει σε νομικό αδιέξοδο. Πρέπει να βρει άλλο τρόπο να φτάσει στην αλήθεια.

Στη διαδρομή της είναι δίπλα της ο Μανώλης, ένας οδηγός ταξί που συνάντησε τυχαία στο πλοίο καθώς ερχόταν στο νησί. Μαζί ξεδιπλώνουν ένα ένα τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στις ρίζες της.Πόσο μακριά θα φτάσουν; Ποιοι ξέρουν και γιατί δεν μιλούν; Ποιος θα τολμήσει να κάνει την αποκάλυψη;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε αυτό το σύνδεσμο

Σελίδες