Οι παραλίες των Γουβών-Οργανωμένες και χωρίς βάθη προσφέρονται για οικογένειες με παιδιά - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Οι παραλίες των Γουβών-Οργανωμένες και χωρίς βάθη προσφέρονται για οικογένειες με παιδιά

 


Οι παραθαλάσσιες Γούβες προσφέρουν αρκετές επιλογές για μπάνιο καθώς διαθέτουν μια εκτεταμένη παραλία που σε άλλα σημεία της είναι ανοικτή στη θάλασσα και σε άλλα σχηματίζει κολπάκια περιορίζοντας κύματα και ανέμους.


Τουριστική περιοχή, αλλά χωρίς το θόρυβο και την πολυκοσμία κοντινών καλοκαιρινών θερέτρων, οι Γούβες προσφέρονται για μπάνιο σε οικογένειες με παιδιά καθώς το βάθος στη θάλασσα δεν είναι μεγάλο ενώ η αμμουδιά δίνει ευκαιρία για παιγνίδι.


Σε ημέρες που επικρατεί θαλασσοταραχή το κλειστό κολπάκι δίπλα στο μικρό αλιευτικό λιμενίσκο είναι η ιδανική λύση για χαλαρό και ήρεμο μπάνιο χωρίς κυματισμό. Σε άλλα σημεία έχουν κατασκευαστεί μικροί λιμενοβραχίονες που επίσης περιορίζουν τα κύματα.


Στα συν της περιοχής το ότι μπορεί κανείς να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του στο δρόμο κι ακριβώς κάτω απ αυτόν να κολυμπήσει αλλά και το γεγονός πως η περιοχή προσφέρει αρκετά καφέ, ταβέρνες κι άλλα καταστήματα για να συνδυάσει ο λουόμενος μπάνιο και καφέ, ποτό ή φαγητό.


Οι παραλίες των Γουβών είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες αν και υπάρχουν σημεία όπου μπορεί όποιος το επιθυμεί να τοποθετήσει το δικό του εξοπλισμό.









Σελίδες