Η όμορφη παραλία Μεάκης δυτικά της Άρβης - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Η όμορφη παραλία Μεάκης δυτικά της Άρβης

 


Περίπου 2 χιλιόμετρα δυτικά της Άρβης, και πριν φθάσουμε στον Κερατόκαμπο, βρίσκεται η παραλία Μεάκης. Όποιος βρεθεί στους κόλπους που σχηματίζονται αριστερά και δεξιά της θα καταλάβει πόσο ξεχωριστή είναι η συγκεκκριμένη παραλία καθώς είναι αμμώδης, χωρίς βράχους στο νερό της που δυσκολεύουν την πρόσβαση στη θάλασσα και με λίγα σκιερά αλμυρίκια που καθιστούν την παραμονή εκεί ευχάριστη.


Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη, με κρυστάλλινα δροσερά νερά ενώ ενδιαφέρον έχουν οι μικροί αμμόλοφοι στην ακτή που γεμίζουν με κρινάκια της άμμου τους καλοκαιρινούς μήνες.


Το μόνο αρνητικό στη συγκεκριμένη παραλία είναι το ότι ιδιώτης έχει φτιάξει ενοικιαζόμενες βίλες πάνω από την ακτή και έχει τοποθετήσει λίγες ξαπλώστρες απαγορεύοντας σε λουόμενους που δεν είναι πελάτες του στην χρήση τους.


Ωστόσο τα αλμυρίκια δεν μπορούν να θεωρηθούν ιδιοκτησία του οπότε όποιος βρεθεί εκεί σαφώς και μπορεί να αναζητήσει τη σκιά τους.Σελίδες