Τα χρώματα της δειλινού στο ακρωτήρι του Αφορεσμένου στο Λασίθι - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Τα χρώματα της δειλινού στο ακρωτήρι του Αφορεσμένου στο Λασίθι


Μια πεζοπορία διαφορετική πραγματοποίησε χθες Κυριακή 2 Αυγούστου ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου για να θαυμάσει το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή της Πανσελήνου από το φάρο του Αφορεσμένου στο βορειότερο άκρο του Μεραμπέλου στο περίφημο ακρωτήρι του Αγίου Ιωάννη ή Αφορεσμένου, όπως κυρίως θα το ακούσετε.

Η πεζοπορία ξεκίνησε το απόγευμα και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ ώστε να μπορέσουν οι συμμετέχοντες πεζοπόροι να βιώσουν την πανδαισία των χρωμάτων που προσφέρουν ο ήλιος στη δύση του και το φεγγάρι στην ανατολή του.

Κι ήταν πράγματι οι εικόνες που αντίκρισαν μαγικές, δύσκολα μπορεί να τις αποτυπώσει κανείς σε φωτογραφίες.

Τα θερμά χρώματα της δύσης ζέσταναν τις ψυχές τους ενώ τα ψυχρά της Πανσελήνου, που λαμπίριζαν πάνω στη θάλασσα και τη φώτιζαν και μαζί το μονοπάτι της επιστροφής, συμπλήρωσαν τον καμβά των αισθήσεων που μόνο η φύση ξέρει τόσο καλά να γεμίζει και να προσφέρει.


Οι φωτογραφίες είναι χωρίς φίλτρα και επιπλέον επεξεργασία ως παρότρυνση όποτε δοθεί ανάλογη ευκαιρία να την «αρπάξετε» και να δοκιμάσετε κι εσείς την ξεχωριστή αυτή εμπειρία της απογευματινής-βραδινής πεζοπορίας.

Ε.Β








Σελίδες