Οι μαγευτικές εκτεταμένες παραλίες στα Φαλάσαρνα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Οι μαγευτικές εκτεταμένες παραλίες στα Φαλάσαρνα


Τα Φαλάσαρνα αποτελούν σήμερα έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς με την παραλία τους, συχνά πυκνά, να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης, κι όχι άδικα. Αρκεί βέβαια να μην φυσά δυτικός ή βόρειος άνεμος για να μπορέσετε να τη δείτε στα καλύτερα της.

Στην πραγματικότητα στα Φαλάσαρνα συναντάμε πέντε διαφορετικές παραλίες ξεκινώντας από τον αρχαιολογικό χώρο και φθάνοντας ως το λιμανάκι.

Η έκταση που καλύπτουν είναι πολύ μεγάλη γι αυτό ποτέ κανείς δεν μπορεί να νιώσει την παρουσία των πολυάριθμων λουόμενων που επιλέγουν τα Φαλάσαρνα για το μπάνιο τους.

Βράχια και αμμοθίνες χωρίζουν μεταξύ τους τις παραλίες της περιοχής, οι οποίες είναι πεντακάθαρες, αμμώδεις και ιδανικές για χαλάρωση.

Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή είναι αυτή της Παχιάς Άμμου όπου μπορεί κανείς να βρει ξαπλώστρες, ομπρέλες, μπαρ και ταβερνάκια για φαγητό, θαλάσσια σπορ, γήπεδο για  beach volley αλλά και αρκετό χώρο για να απλώσει το δικό του εξοπλισμό, αν το επιθυμεί.

Όταν η θάλασσα είναι γαλήνια μοιάζει με παράδεισο, με τη λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά. Όταν φυσάει πάλι είναι παράδεισος αλλά για τους λάτρεις του windsurfing αφού το κύμα δύσκολα δαμάζεται ενώ η άμμος μαστιγώνει όποιον βρίσκεται στην ακτή.

Αν επισκεφθείτε την περιοχή και έχετε χρόνο μείνετε μέχρι να δύσει ο ήλιος για να θαυμάσετε ένα από τα πιο ωραία και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. 

Σελίδες