Ενδιαφέρουσες ομιλίες στην Ενορία της Κάτω Βάθειας από 8 Μαρτίου έως 5 Απριλίου - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ενδιαφέρουσες ομιλίες στην Ενορία της Κάτω Βάθειας από 8 Μαρτίου έως 5 Απριλίου



Σειρά ομιλιών θα πραγματοποιεί μετά το πέρας των κατανυκτικών εσπερινών, στο πλαίσιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, από τις 8 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, στην ενορία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κάτω Βάθεια ο ιερέας της π. Ιωάννης Βλαχάβας.

Ο δραστήριος εφημέριος της Κάτω Βάθειας έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ομιλίες με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις αρετές που πρέπει να διακρίνουν κάθε άνθρωπο αλλά και όσα πρέπει να αποφεύγει.

 Οι ημέρες που διανύουμε οδηγώντας μας προς το Άγιο Πάσχα προσφέρονται για προβληματισμό και ενισχύουν κάθε προσπάθεια αυτοβελτίωσης μας. 

Ειδικότερα την Κυριακή 8 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας , στις 6.30 το απόγευμα, η ομιλία του θα έχει θέμα «Η περιέργεια και τα αποτελέσματα της».

Την Κυριακή  15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης, την ίδια ώρα, θα μιλήσει για «Τα πάθη της φιλαρχίας και Αργολογίας».

Την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης η ομιλία του θα έχει θέμα «Οι αρετές της Σωφροσύνης και Ταπεινοφροσύνης».

Την Κυριακή 29 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, πάλι στις 6.30 το απόγευμα, θα αναπτύξει ομιλία με θέμα «Για να αποκτήσουμε Υπομονή και Αγάπη».

Τέλος την Κυριακή 5 Απριλίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στις 6.30 το απόγευμα, η τελευταία ομιλία του θα έχει θέμα «Δώρησαί μοι του οράν τα εμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον αδελφόν μου».

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο επικοινωνίας του π. Ιωάννη είναι 6986878417




Σελίδες