Στρατηγική συνεργασία της Phaistos Networks με θυγατρική του μεγαλύτερου γερμανικού Media Publishing Group - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Στρατηγική συνεργασία της Phaistos Networks με θυγατρική του μεγαλύτερου γερμανικού Media Publishing Group
Νέα δεδομένα για την online video οικονομία και την online video διαφήμιση στη χώρα μας δημιουργεί η ενεργοποίηση της glomex στην Ελλάδα από την Phaistos Networks με έδρα τις Μοίρες.

Η glomex (The Global Media Exchange) είναι θυγατρική του ομίλου της ProSiebenSat, του μεγαλύτερου Media Publishing Group της Γερμανίας, και αποτελεί το "Airbnb" του Video Content, συνδέοντας τους Παραγωγούς/Ιδιοκτήτες βίντεο περιεχομένου και τα online μέσα σε μια αμοιβαία επωφελή σχέση.

Μέσα από το B2B Video οικοσύστημα της glomex το περιεχόμενο βγαίνει από τα σύνορα των digital assets των Content Owners και «ταξιδεύει» για να συναντήσει περισσότερα μάτια σε ένα native περιβάλλον, αυτό των Premium Publishers.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η αξία του premium video περιεχομένου ενισχύεται, τα δικαιώματα προστατεύονται, η κάλυψη του κοινού μεγιστοποιείται και η εμπειρία του επισκέπτη εμπλουτίζεται.

Οι συνθήκες αυτές δημιουργούν νέες ευκαιρίες διαφημιστικής αξιοποίησης του περιεχομένου σε ένα premium, brand safe περιβάλλον, με δυνατότητες απόλυτης στόχευσης. 

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες παρουσίας της στην Ελλάδα,  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ομίλων Media της χώρας, ανάμεσα στους οποίους και η ΕΡΤ, που διαθέτει μάλιστα μέσω της glomex τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.  

Την ομάδα των συνεργατών της glomex συγκροτούν ακόμη ο ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Alpha, η NOVA, το STAR, καθώς επίσης η Digital Minds, η Μηχανή του Χρόνου και το Tripment.

Σε επίπεδο online μέσων το περιεχόμενο αναδημοσιεύουν οι όμιλοι 24 Media (news247.gr, sport24.gr, contra.gr, ladylike.gr, oneman.gr), DPG (cnn.gr, newsbomb.gr, onsports.gr, queen.gr, gossip-tv.gr), Liquid Media (gazzetta.gr, reader.gr, insider.gr), TNC (sportdog.gr, newpost.gr), o sport-fm.gr, η zougla.gr και το govastileto.gr, το newsit.gr και το zappit.gr, το sdna.gr και το menshouse.gr, το cretalive.gr, το flashnews.gr, το thebest.gr κ.ά.

Πέραν των videos του Mundial, στην glomex υπάρχει ήδη διαθέσιμο premium περιεχόμενο σχετικό με News, Lifestyle, Entertainment, Celebrities, Fashion, Food, Fitness, Travel, Docutainment κ.ά.Σελίδες