Πρωτομαγιά στο Οροπέδιο του Εβδόμου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γωνιών - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Πρωτομαγιά στο Οροπέδιο του Εβδόμου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΓωνιώνΣτο εντυπωσιακό οροπέδιο του Εβδόμου, με τα γιγαντιαία δέντρα του, θα γιορτάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου την Πρωτομαγιά προσκαλώντας όσους θέλουν να βρεθούν δίπλα στη φύση να γίνουν μια μεγάλη παρέα μαζί του.

Ο Σύλλογος μάλιστα προσφέρει τραπέζια, καρέκλες, ψησταριές, κάρβουνα και ξύλα σε όσους θέλουν να ψήσουν επί τόπου το πρωτομαγιάτικο φαγητό τους. Όσοι ωστόσο επιθυμούν απλά να απολαύσουν την ημέρα, μπορούν να το έχουν ετοιμάσει από πριν, στα σπίτια τους, αφού το μενού της ημέρας είναι ευθύνη της κάθε παρέας.

Για την ψυχαγωγία όσων μικρών και μεγάλων βρεθούν στο Οροπέδιο του Εβδόμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών έχει εξάλλου οργανώσει σειρά δραστηριοτήτων, όπως ιππασία, τοξοβολία και παραδοσιακή τυροκόμηση.

Το συγκρότημα Πύρηχος θα φροντίσει με τη μουσική και το τραγούδι του να πλαισιώσει την όμορφη εκδήλωση 

Σελίδες