Σίγουρα οι πιο γλυκές και παραμυθένιες φωτογραφικές λήψεις που έχετε δει με πρωταγωνιστές βρέφη και ζωάκια - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Σίγουρα οι πιο γλυκές και παραμυθένιες φωτογραφικές λήψεις που έχετε δει με πρωταγωνιστές βρέφη και ζωάκια


 

Η​ Sujata Setia, από το Λονδίνο, είναι μια πολυβραβευμένη φωτογράφος που άρχισε να φωτογραφίζει βρέφη με ζωάκια όταν πέθανε ο σκύλος της οικογένειας της, ο Mustang, και θέλησε για να ξεπεράσει την απώλεια του να διοχετεύσει σε άλλα ζωάκια την αγάπη της.


Δεν ήθελαν τότε με το σύζυγο της να αποκτήσουν νέο κατοικίδιο γιατί δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε ποτέ κάποιο άλλο ζώο να καλύψει το κενό του σκύλου τους, που υπεραγαπούσαν.


Μέσα όμως από τις φωτογραφίες που άρχισε να τραβά σε άλλα τριχωτά ζωάκια παρέα, πάντα με μωρά, αναθεώρησε την άποψη της περί κατοικίδιου και πλέον ετοιμάζεται να φέρει στην οικογένεια ένα νέο κουτάβι το οποίο θα ονομάσει φυσικά, Mustang.


Εμείς είδαμε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει για να ξεπεράσει την απώλεια του σκύλου της και μείναμε άφωνοι καθώς πρόκειται για παραμυθένιες λήψεις, τόσο γλυκών βρεφών και μικρών τριχωτών ζώων που δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες και είμαστε σίγουροι πως θα συμφωνήσετε κι εσείς.


.






Πηγή: boredpanda

Σελίδες