"Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας".Η WWF Ελλάς στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

"Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας".Η WWF Ελλάς στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας


Το  WWF Ελλάς ξεκινάει από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο το ταξίδι του και στην Κρήτη.

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι σε 12 πόλεις της χώρας, από τη Σύρο μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τώρα ήλθε και η σειρά του Ηρακλείου για κάτι ιδιαίτερο και πολύ χρήσιμο.
  
Βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά, σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και πρακτικές συμβουλές προς γονείς για μία πιο υγιεινή και οικονομική διατροφή. Αυτά κι άλλα πολλά περιλαμβάνει η κινητή βιωματική έκθεση του WWF, αποκαλύπτοντας πώς μπορεί κανείς μέσα από το πιάτο του να προστατέψει και τον πλανήτη.  

Όσοι βρεθούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν με ποιον τρόπο η επιλογή τοπικών και εποχικών φρούτων και λαχανικών, η μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων τροφίμων πλουσίων σε ζάχαρη και λίπη, καθώς και η σωστή κατανάλωση ψαρικών σε συνδυασμό με την αποφυγή της σπατάλης φαγητού, προστατεύουν την υγεία και περιορίζουν ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η έκθεση του WWF Ελλάς στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαρτίου, από τις 6 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου. 

Σελίδες