Στις δημοφιλέστερες επιλογές όσων αναζητούν εμπειρίες με... πολύ αδρεναλίνη η ελεύθερη πτώση στα Χανιά - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Στις δημοφιλέστερες επιλογές όσων αναζητούν εμπειρίες με... πολύ αδρεναλίνη η ελεύθερη πτώση στα Χανιά



Τα ταξίδια περιπέτειας ή έστω αυτά που περιλαμβάνουν κάποια περιπετειώδη εμπειρία κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών και η Ελλάδα έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά σε αυτό το «παιχνίδι».

Ο ιστότοπος Adrenaline Hunters καταγράφει τις 6 πιο δημοφιλείς εμπειρίες, για τους λάτρεις του είδους,  με διάφορους βαθμούς επικινδυνότητας, με την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στα Χανιά να φιγουράρει ανάμεσα σε αυτές.


 Ο γαλάζιος ουρανός της Κρήτης και τα απίστευτα παραθαλάσσια τοπία των Χανίων προσελκύουν πολλούς ανήσυχους ταξιδιώτες που αναζητούν διαφορετικές εμπειρίες.

Μια βουτιά από τα 3.800 μέτρα και ελεύθερη πτώση για περίπου ένα λεπτό υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη κυριολεκτικά στα ύψη, μέχρι ο εκπαιδευτής να ανοίξει το αλεξίπτωτο για να απολαύσουν τη θέα από ύψος 1.500 μέτρων για περίπου 10 λεπτά. Και μάλιστα δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία για ένα τέτοιο άλμα.


Οι υπόλοιπες προτάσεις αφορούν στην Γαλλία και το Βερντόν όπου μπορεί να γίνει Bungee Jumping από τη γέφυρα Artuby, στο Παρίσι για  ελεύθερη πτώση σε εσωτερικό χώρο, στη  Νορβηγία για βόλτα με έλκηθρο, στις Άλπεις για αλεξίπτωτο πλαγιάς και στη Νότια Αφρική για κολύμπι με καρχαρίες

(Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το skydive-crete.gr και οι πληροφορίες από το tornosnews

Σελίδες