Ένα τριήμερο γεμάτο τάνγκο στο Ρέθυμνο με το ζευγάρι των Ιταλών παγκόσμιων πρωταθλητών - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ένα τριήμερο γεμάτο τάνγκο στο Ρέθυμνο με το ζευγάρι των Ιταλών παγκόσμιων πρωταθλητών



Αν νομίζετε πως Μundial υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο είστε γελασμένοι.

Διαγωνισμό Mundial έχει και ο δημοφιλής χορός τάνγκο. Κάθε Αύγουστο η πρωτεύουσα της Αργεντινής φιλοξενεί αυτό το  διαγωνισμό, όπου ζευγάρια από όλο τον κόσμο αναμετρούν τις χορευτικές τους ικανότητες με ζητούμενο την κατάκτηση του χορευτικού κυπέλου.


Πέρυσι στο Mundial Τάνγκο κατέκτησε τη 2η θέση ένα ζευγάρι από την Ιταλία κάνοντας υπερήφανη τη χώρα του, μια και δεν είναι σύνηθες τέτοια διάκριση να πηγαίνει εκτός Λατινικής Αμερικής και μάλιστα στην Ευρώπη.

Αυτό το ζευγάρι, που αποτελούν οι  Gioia Abballe και Simone Facchini, έρχεται στο Ρέθυμνο για πρώτη φορά, μετά από πρόσκληση της ομάδας TangoCultural, το τριήμερο 16-18 Μαρτίου, για το 1ο Rethymno Tango Encuentro .


Ζητούμενο είναι να ενωθούν σε δυο μαγευτικές βραδιές, στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών, χορευτές από όλο το νησί.

Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει σεμινάρια από τους πρωταθλητές κόσμου, το Σάββατο και την  Κυριακή, βραδιές χορού και ένα φαντασμαγορικό show το βράδυ του Σαββάτου 17 Μαρτίου στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών, επί της Εθνικής Αντιστάσεως 82 στο Ρέθυμνο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6970306660

Σελίδες