Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο για την προστασία των παιδιών από το ηλεκτρονικό έγκλημα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr
 
[style="border: 2px solid; border-color: rgb(55, 62, 89); border-radius: 5px;"] Διαφήμιση Νο 2ος Χωρος Διαφημισης Sat Alarm
ad banner
Διαφήμιση Νο 2ος
 
Διαφήμιση Νο 1ος Χωρος Διαφημισης to pagoto
to pagoto kritis
Διαφήμιση Νο 2ος

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο για την προστασία των παιδιών από το ηλεκτρονικό έγκλημα


Επιμορφωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης με τίτλο «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Το σεμινάριο οργανώνει η iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία έχει ως σκοπό την επιμόρφωση διαφόρων κοινωνικών ομάδων σε σχέση με το διαδίκτυο.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute, Μανώλης Σφακιανάκης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους και όποιον άλλον επιθυμεί να το παρακολουθήσει. 

Στα πρώτα έξι σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν σε Αττική, Πάτρα, Τρίπολη και Βόλο η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πώς η Δράση «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» στο σύνολό της έχει την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Σελίδες