Σημαντικό βραβείο στην Κίτρινη Αποστολή για την πολύπλευρη προσφορά της στο συνάνθρωπο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σημαντικό βραβείο στην Κίτρινη Αποστολή για την πολύπλευρη προσφορά της στο συνάνθρωπο



Την πλούσια δράση της Κίτρινης Αποστολής στην Κρήτη όλοι τη γνωρίζουμε. Από το Σάββατο όμως έμαθε γι αυτήν και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, καθώς έλαβε ένα ξεχωριστό βραβείο.

Στο περιθώριο του συνεδρίου της DHL, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, η Κίτρινη Αποστολή βραβεύτηκε για τη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει.

Όπως έκανε γνωστό ο επικεφαλής της ομάδας, Δημήτρης Αποστολάκης, μετέχοντας σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό για εταιρείες, των οποίων οι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις, εκτός του ωραρίου της εργασίας τους, πήραν την πρώτη θέση στην Ελλάδα και την δεύτερη στην Ευρώπη. 

Μάλιστα τα χρήματα που έλαβε η Κίτρινη Αποστολή, μαζί με το βραβείο, θα διατεθούν, σύμφωνα με τον κ Αποστολάκη, στην ανακαίνιση του δωματίου ενός παιδιού ωφελούμενης οικογένειας.

Για για την ιστορία να πούμε πως η Κίτρινη Αποστολή δημιουργήθηκε στους κόλπους της  DHL στο Ηράκλειο, αρχικά από το Δημήτρη Αποστολάκη και στη συνέχεια με τη στήριξη και των υπόλοιπων συναδέλφων του στην εταιρεία, που διαθέτουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. 

Η δράση της ομάδας αυτής τυγχάνει κοινής αποδοχής στην τοπική κοινωνία που ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα της Κίτρινης Αποστολής να συνδράμει στο πολύπλευρο έργο της ενώ βλέπει απτά και τα αποτελέσματα αυτής της προσφοράς ζωής.

Σελίδες