Στις 24 Μαρτίου το 7ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Στις 24 Μαρτίου το 7ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομήςΜε τη στήριξη των παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης ξεκινά η προετοιμασία του 7ου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής-σούπερ μάρκετ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Το 7ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα  απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Στη διάρκεια του θα γίνουν και πάλι συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση Κρητικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο Φόρουμ είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr και στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr

Σελίδες