Ένα μέτρο χιόνι στα Ανώγεια και ο Βασίλης Σμπώκος... μετεωρολόγος - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ένα μέτρο χιόνι στα Ανώγεια και ο Βασίλης Σμπώκος... μετεωρολόγος



Το τι χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με το Βασίλη Σμπώκο, που αστειευόμενος προ ημερών ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό περσινές φωτογραφίες των χιονισμένων Ανωγείων παρουσιάζοντας τις ως τωρινές και σχολιάζοντας πως έχει πέσει ένα μέτρο χιόνι, δε λέγεται.

Ενημερωτικά sites σε όλη τη χώρα, χωρίς δεύτερη κουβέντα, υιοθέτησαν τις φωτογραφίες και την είδηση περί νέας χιονόπτωσης στα Ανώγεια για να καταλάβουν λίγο αργότερα πως είχαν κάνει λάθος που δε ρώτησαν αν όντος ισχύει κάτι τέτοιο.

Ορισμένοι αναγνωρίζοντας το λάθος τους έσπευσαν να το διακωμωδήσουν άλλοι το πήραν πιο σοβαρά και προχώρησαν σε πικρόχολα σχόλια.

Ο δε Βασίλης Σμπώκος από εκείνη την ημέρα είναι "αντικείμενο συζήτησης" και χιουμοριστικών σχολίων με αποκορύφωμα τη φωτογραφία-φωτομοντάζ που κυκλοφορεί στο facebook και τον εμφανίζει  μετεωρολόγο, να παρουσιάζει δελτίο καιρού και φυσικά να κάνει λόγο για ένα μέτρο χιόνι στα Ανώγεια!!

Σελίδες