Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Καστρινής Αποκριάς-Πότε γίνεται το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Καστρινής Αποκριάς-Πότε γίνεται το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού




Ένα πλούσιο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2018», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ετοιμάζει και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου. 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 28 Ιανουαρίου με το παιδικό κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και συνεχίζονται στις 4 Φεβρουαρίου με το δημοφιλές Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού. 

Ήδη υπάρχει ανοικτή πρόσκληση από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνική Πρόνοιας  σε σχολεία, συλλόγους και ομάδες που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού καθώς και για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά, να δηλώσουν συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

 Να προσθέσουμε πως την Τσικνοπέμπτη, στις 8 Φεβρουαρίου, οργανώνεται το "Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά" ενώ η Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων στο Ηράκλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Άσπα Φλουρή, στο τηλέφωνο 2813409853 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου  www.kastrino-karnavali.gr

Σελίδες