Ένας αξιοζήλευτος γάμος αλλά για πολύ τολμηρούς - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ένας αξιοζήλευτος γάμος αλλά για πολύ τολμηρούς



Λένε πως η διαδικασία του γάμου προκαλεί μεγάλο άγχος στους μελλόνυμφους. Όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι, από την Καλιφόρνια, πήγε το άγχος στο επόμενο αμέσως υψηλότερο επίπεδο επιλέγοντας να παντρευτεί σε ύψος 400 ποδών (περίπου 122 μέτρα) από το έδαφος.

Ο Ryan Jenks και η  Kimberly Weglin επέλεξαν να στήσουν το σκηνικό για το γάμο τους στην έρημο της Γιούτα, στις ΗΠΑ,  όπου γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και στη συνέχεια αρραβωνιάστηκαν.

Η νύφη έκανε λόγο για μια κίνηση εμπιστοσύνης, αγάπης προς τον εαυτό της και τη ζωή όταν αναφέρθηκε στην ενέργεια που την περιέβαλε και που θέλει να κουβαλά μαζί της στο γάμο της και στις ζωές τους, ως συνέπεια της κίνησης τους να παντρευτούν με αυτό τον τρόπο.


Βέβαια δεν μας είπε πως ένιωσε ο ιερέας που τους πάντρεψε αλλά και οι καλεσμένοι που χρειάστηκε να κάνουν ακροβασίες στο κενό, παραμένοντας σε αυτό για ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η τελετή.

Γιατί το ύψος δεν ήταν το μόνο τρομακτικό σε αυτό το γάμο αλλά κυρίως το ότι έπρεπε να περπατήσουν ισορροπώντας πάνω σε σχοινιά για να φτάσουν σε μια επιφάνεια με δίχτυ, που σίγουρα σε κάθε βήμα ταλαντώνονταν δημιουργώντας την αίσθηση της πτώσης.





Πηγή: Bored panda

Σελίδες