Τραγική ειρωνεία... έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αντικείμενο της πτυχιακής του εργασίας στο ΤΕΙ - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Τραγική ειρωνεία... έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αντικείμενο της πτυχιακής του εργασίας στο ΤΕΙ
Αγωνίστηκε για μήνες να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το περασμένο καλοκαίρι στην διακλάδωση του Αγίου Θωμά. Όμως δεν τα κατάφερε. Ο 27χρονος Στέργιος Τσικολιδάκης, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Τραγική ειρωνεία… ο άτυχος Στέργιος είχε πάρει πτυχίο νοσηλευτικής από το ΤΕΙ Κρήτης εκπονώντας πτυχιακή εργασία με θέμα "Το υγειονομικό φορτίο των τροχαίων ατυχημάτων στο νομό Ηρακλείου". 

Ο επιβλέποντας καθηγητής του, τότε, ο Μιχάλης Ζωγραφάκης Σφακιανάκης αποχαιρετώντας τον με θλίψη στο facebook αναφέρεται σε αυτή ακριβώς την τραγική ειρωνεία αλλά και στον καλό και ευγενικό χαρακτήρα του Στέργιου: «Καλό ταξίδι Στέργιε. Ο ουρανός θα λάμπει με την καλοσύνη σου. Να είσαι καλός νοσηλευτής εκεί ψηλά! Θα σε αγαπήσουν με την είσοδο σου, όπως κ γω, όπως όλοι μας. Εκπόνησες πτυχιακή εργασία μαζί μου με θέμα "το υγειονομικό φορτίο των τροχαίων ατυχημάτων στο νομό Ηρακλείου" κ ποιος να μου το λέγε;;; Αααχχ... θα μείνεις αξέχαστος σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν».


Χαλαρές στιγμές στο ΤΕΙ , αγκαλιά με τον καθηγητή του και φίλους του

Να σημειώσουμε πως ο 27χρονος ασχολούνταν και με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος με την ομάδα της Δαμάστας, ενώ είχε υπηρετήσει ως καταδρομέας και ήταν ένας δραστήριος νέος που είχε όλες τις προοπτικές μπροστά του, αν η μοίρα τόσο άδικα δεν του στερούσε τη ζωή.


Σελίδες