Καλά Χριστούγεννα και όμορφες γιορτές σε όλους!!! - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Καλά Χριστούγεννα και όμορφες γιορτές σε όλους!!!





Μπορεί η αποστολή καρτών για την ανταλλαγή ευχών να είναι πλέον ξεπερασμένη και να έχει αντικατασταθεί από μηνύματα και ευχές μέσω κινητού τηλεφώνου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κτλ. όμως οι κάρτες, του παλιού καλού καιρού, έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά που δεν μας αφήνει να τις βάλουμε εντελώς στην άκρη.




Τα ωραία χρώματα τους, οι γαλήνιες και αθώες μορφές αγγέλων, μικρών παιδιών, ζώων αλλά και η αποτύπωση πάνω σε αυτές της Γέννησης του Θεανθρώπου, μας θυμίζουν άλλες εποχές, τότε που η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων ήταν πιο ουσιαστική και μεστή. 

Γιατί τότε, για να στείλεις μια κάρτα ευχών στους αγαπημένους σου, δείχνοντας τους πως τους θυμάσαι, έπρεπε να πας να ψάξεις για να τη βρείς, να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία, να γράψεις την ευχή σου και να κάνεις τον κόπο να μεταβείς στο ταχυδρομείο να τη στείλεις. 

Όλο αυτό "φόρτωνε" την κάρτα όχι απλά με ευχές αλλά με θετικές σκέψεις και ενέργεια κι έτσι φθάνοντας στον παραλήπτη της μετέφερε πολύ περισσότερα από μερικές τυπικές φράσεις για Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.



Γι αυτό το e-storieskritis.gr,μια και δεν μπορεί να στείλει κάρτες στον καθένα ξεχωριστά, συνδύασε το παλιό με το καινούργιο και σας εύχεται ηλεκτρονικά αλλά μέσα από ρετρό όμορφες, γιορτινές καρτποστάλ αυτά να είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα στη ζωή σας.






Σελίδες