Το παπούτσι της Γιούλης αποτύπωσε όλη την αγάπη συμμαθητών και καθηγητών της στο Εσπερινό Γυμνάσιο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το παπούτσι της Γιούλης αποτύπωσε όλη την αγάπη συμμαθητών και καθηγητών της στο Εσπερινό Γυμνάσιο





«Είναι δυνατόν σ΄ ένα παπούτσι να αποτυπωθεί τόση αγάπη;». Αυτό αναρωτιέται ο Στέλιος Μανωλιούδης, καθηγητής της 20χρονης Γιούλης, της κοπέλας από το Ηράκλειο, που βίωσε μια απίστευτη περιπέτεια όταν σε τροχαίο ατύχημα έχασε το χέρι της, με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς να χάσει τις αισθήσεις της το μάζεψε και το κράτησε κοντά της ώστε οι γιατροί, μετά από μια τιτάνια προσπάθεια, να της το επανασυγκολήσουν.

Η 20χρονη πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από το ΚΑΤ, όπου είχε υποβληθεί με επιτυχία στην επέμβαση επανασυγκόλησης του χεριού της και οι συμμαθητές και καθηγητές της της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου, όπου φοιτά.



Ο κ Μανωλιούδης, που είναι επικεφαλής στην περιβαλλοντική ομάδα "Μυθοκρουσμένοι", η οποία έχει συγκροτηθεί στο Γυμνάσιο, και όπου συμμετέχει και η 20χρονη με ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  αποτυπώνει χαρακτηριστικά τα συναισθήματα που διακατέχουν όλους γι αυτό το κορίτσι και τα όσα βίωσε:

 «Είναι δυνατόν σ΄ ένα παπούτσι να αποτυπωθεί τόση αγάπη;. Ναι αν ανήκει σε ένα γενναίο άνθρωπο, σ ένα γενναίο κορίτσι που αντιμετώπισε μια δύσκολη στιγμή με σωστό τρόπο. Οι "Μυθοκρουσμένοι" αποτύπωσαν πάνω στο παπούτσι σου (που βρήκα τρεις μέρες μετά το τροχαίο στο μοιραίο τόπο) τα δυνατά συναισθήματα τους. Θα είναι μία θετική ανάμνηση αγάπης σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου. Το χαμόγελο σου Γιούλη μας δίνει κουράγιο και αποτελεί ελπίδα για πολλούς ανθρώπους».

Σελίδες