Τοποθέτησε κλειστό κύκλωμα στο περιβόλι του για να μην του κλέψουν τα φρούτα - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Τοποθέτησε κλειστό κύκλωμα στο περιβόλι του για να μην του κλέψουν τα φρούταΤο είδαμε κι αυτό... στη μέση του πουθενά, έξω από το χωριό της Αργυρούπολης, στην εξοχή, ο ιδιοκτήτης περιβολιού με λιγοστά ξινόδεντρα τοποθέτησε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να παρακολουθεί μήπως του κλέψουν τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια .

Η προειδοποιητική πινακίδα στην περίφραξη του περιβολιού, είναι σαφής: "Ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης", κι όποιος τρόμαξε...τρόμαξε

Τώρα θα μου πείτε πόσο μεγάλο πρόβλημα κλοπών να αντιμετωπίζει εφόσον το περιβόλι του διαθέτει μαντρότοιχο και συρμάτινο πλέγμα με ακανθώδη απόληξη σε μεγάλο ύψος που δύσκολα περνάει κανείς για να κλέψει;Κύριος είδε..αν και μεταξύ μας, μάλλον η πινακίδα είναι αυτό που λέμε "ψαρωτική|". Στην περιοχή δε φαίνεται να υπάρχει ρεύμα οπότε πως να συνδέσει το κλειστό κύλωμα, εκτός κι αν υπάρχει κάτι σε ασύρματο ή με μπαταρία.


Το θέμα είναι πως αν πράγματι έχει κύκλωμα παρακολούθησης η φύλαξη του περιβολίου του κοστίζει περισσότερο από τα φρούτα που παράγει. Αν πάλι δεν διαθέτει κύκλωμα και έβαλε την πινακίδα μήπως και τρομάξει τους επίδοξους "φρουτοκλεφτάδες" τότε σίγουρα διαθέτει χιούμορ.

Σελίδες