Η μικρή Γιαπωνεζούλα με το γίγαντα-σκύλο της που "έλιωσαν" το instagram - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η μικρή Γιαπωνεζούλα με το γίγαντα-σκύλο της που "έλιωσαν" το instagram


Μια απίστευτη φιλία έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην ενός έτους Γιαπωνεζούλα Mame  και το γιγαντιαίο κανίς της Riku .



Το κοριτσάκι προσέχει η γιαγιά του, η οποία και τράβηξε τις φωτογραφίες της εγγονής με το σκύλο της αλλά και τα άλλα δύο σκυλιά της οικογένεια, τον Gaku και την Qoo, ανεβάζοντας τις στο instagram, όπου φυσικά έγινε χαμός.




Και πώς να μη γίνει άλλωστε αφού όπως κι εσείς βλέπετε είναι τόσο χαριτωμένο το κοριτσάκι με την "σκυλοπαρέα" του που θέλεις να μπορούσες να είσαι εκεί δίπλα για να παίξεις μαζί τους και να μοιραστείς τις στιγμές ανεμελιάς τους.


Πέραν της όμορφης εικόνας όμως που μας δίνει αυτή η σχέση του κοριτσιού με το σκύλο της δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, ένα ζωάκι είναι πάντα ένας εξαιρετικά υπομονετικός ακροατής, ένας συμπαίκτης με ιδιαίτερα ευχάριστα γνωρίσματα καθώς δεν κρίνει το παιδί, δεν το διακόπτει, δεν παρεμβαίνει σε καμία ιστορία που του αφηγείται, δείχνει πάντα κατανόηση σε κακούς βαθμούς, σε μία στεναχώρια, σε μία δύσκολη στιγμή 



Ένα κατοικίδιο προστατεύει το παιδι, το συντροφεύει και συμμαχεί σιωπηλά με αυτό. Είναι ένας σπουδαίος σύμμαχος στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης του  που δεν θα το προδώσει ποτέ. Γι αυτό μη διστάζετε να ενισχύσετε τέτοιου είδους σχέσεις, να φέρετε τα παιδιά σας κοντά σε ζώα και να επιδιώξετε να γίνουν σύντροφοι τους στο παιγνίδι και σε κάθε άλλη δραστηριότητα. Δεν θα χάσετε, να είστε σίγουροι.




























Πηγή: boredpanda.com

Σελίδες