Πρωινή "ανεπιθύμητη" επίσκεψη της Αστυνομίας στους Ρομά στο εργοστάσιο Καστρινάκη - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Πρωινή "ανεπιθύμητη" επίσκεψη της Αστυνομίας στους Ρομά στο εργοστάσιο Καστρινάκη




Πρωινούς επισκέπτες και μάλιστα "ανεπιθύμητους" είχαν οι Ρομά που διαμένουν  παράνομα στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο Καστρινάκη, κοντά στην Πύλη του Αγίου Γεωργίου. 

Δύναμη της Αστυνομίας αποτελούμενη από τρία περιπολικά, δύο οχήματα με συμβατικές πινακίδες, δύο μοτοσυκλετιστές και άνδρες της δημοτικής αστυνομίας επισκέφθηκε τον αυτοσχέδιο καταυλισμό που έχει στήσει ομάδα τσιγγάνων στο συγκεκριμένο σημείο. 



Παρότι στην αστυνομική διεύθυνση δηλώνουν άγνοια για την επίσκεψη αυτή, που έγινε πριν τις 7 το πρωί, οι φωνές που ακούγονταν μέχρι το δρόμο αλλά και η θέα της καμμένης, προ ημερών λευκής κλούβας- μπροστά από το παλιό εργοστάσιο μετά από σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ των Ρομά- δεν αφήνουν αμφιβολίες για το λόγο της επίσκεψης. 

Μάλιστα λίγο πριν την αποχώρηση των αστυνομικών ένας εξ αυτών φρόντισε να ξεφουσκώσει σπάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο μπαλόνια που προφανώς είχαν έτοιμα να διαθέσουν στην αγορά οι Ρομά.

Σελίδες