Γιώργος Χαλκιαδάκης: Πιλότος,μέλος της Επιτροπής Τουρισμού στη Χερσόνησο και πλέον δημιουργός τουριστικών βίντεο - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Γιώργος Χαλκιαδάκης: Πιλότος,μέλος της Επιτροπής Τουρισμού στη Χερσόνησο και πλέον δημιουργός τουριστικών βίντεο



Είναι πιλότος πυροσβεστικών ελικοπτέρων, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού στο δήμο Χερσονήσου και δύτης ωστόσο το τελευταίο διάστημα μας ξανασυστήνεται ως δημιουργός όμορφων βίντεο που προβάλλουν τουριστικά την Κρήτη μας.

Ο λόγος για το Γιώργο Χαλκιαδάκη, που μεγαλωμένος σε ένα κατεξοχήν τουριστικό τόπο όπως η Χερσόνησος, δεν θα μπορούσε να μην έχει ευαισθησίες γύρω από τον τουρισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη του στην Κρήτη.


Έτσι τον ελεύθερο χρόνο του πλέον τον αφιερώνει στο να συγκεντρώνει υλικό από τουριστικά αξιοθέατα, που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί ερχόμενος στο νησί μας, το οποίο υλικό και ενσωματώνει σε βίντεο με πολύ καλά ομολογουμένως αποτελέσματα, όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε βλέποντας την τελευταία δουλειά του για το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.



Ανάλογα βίντεο τουριστικού περιεχομένου έχει ετοιμάσει και αναρτήσει στο youtube για την Κνωσό και το Φαράγγι της Σαμαριάς. 

Σελίδες