Απερίγραπτη μπόχα γύρω από την πλατεία 18 Άγγλων-κρατάς μύτη για να περάσεις - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Απερίγραπτη μπόχα γύρω από την πλατεία 18 Άγγλων-κρατάς μύτη για να περάσεις
Πολύ έξυπνο αυτό που έκαναν οι επιχειρηματίες εστίασης που δραστηριοποιούνται πέριξ της Πλατείας 18 Άγγλων. 

Φρόντισαν να τοποθετήσουν, όσο διαρκεί η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα, τις τεράστιες μαύρες σακούλες των σκουπιδιών τους, γεμάτες με αποφάγια ψαριών και λοιπών θαλασσινών, ακριβώς στη γωνία απέναντι με τα καταστήματα τους.

Έτσι σήμερα για να περάσει κανείς από το σημείο, πόσο μάλλον για να καθίσει, χρειάζεται αντιασφυξιογόνα μάσκα.Δυστυχώς οι λέξεις δεν βοηθούν για να σας περιγράψουμε τη βρωμιά που αναδίδει αυτή η περιοχή .

 Το περιεχόμενο των σκουπιδιών σε συνδυασμό με τον υδράργυρο που έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα  δημιουργούν έναν εκρηκτικό μίγμα , τις συνέπειες του οποίου , δυστυχώς βιώνουν πρώτοι οι καταστηματάρχες-ιδιοκτήτες ουζερί στο σημείο αυτό.
Μάλιστα τις μεσημεριανές ώρες η δυσοσμία είναι τόσο έντονη που τη νιώθεις στον αέρα από τα Νεώρια μέχρι και τον Άγιο Πέτρο.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί αν πράγματι η απεργία στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο αποκλεισμός της μάντρας του Δήμου Ηρακλείου διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. 

Σκεφτείτε μόνο πως από Δευτέρα η θερμοκρασία θα χτυπάει 35 + βαθμούς Κελσίου

Σελίδες